............ ..........

7 Mayıs 2009 Perşembe

5.Sezon 15.Bölüm



@
-------------------------Divx ve TR Altyazılı Olarak İzlemek İçin TIKLA ---------------------

18 yorum:

Adsız dedi ki...

ya bu adam manyak nasıl düşünüyor bu kadar şeyi

fka dedi ki...

ya son 8 dakkası açılmıyo izleyemiyorum:S:S:S:S

Adsız dedi ki...

kimsin la sen jacob ı öldürcekmiş :D

Adsız dedi ki...

dk 28:35 te "stuart ne yapıyorsun?" diyen adam sawyer mı acaba ona çok benziyor makyajla yaşlandırmış gibiler belkide sawyer'ın geleckten gelmiş halidir kendini dövdür müyordur

Adsız dedi ki...

bu kadar karmaşık olayları sonunda nasıl çözecekler merak ediyorum sırlarla dolu bir dizi

Adsız dedi ki...

o kadar moralim bozukk ki ama en son demışssınız ya kımsın sen jacobu öldüreksin diye bu beni biraz olsubn güldürdü yemim ediorum.

Adsız dedi ki...

ya bu richard hep aynı yaşta herkesin çocukluğunu gördük ama bu adam hangi zamana gidersen git hep aynı yaşta nasıl oluyo bunda bi iş var ama çözebilen varmı aceba arkadaşlar bu richard lostun kilit noktası diye düşünüyorum arkadaşlar

Adsız dedi ki...

john lockun hiçbişey bildiği yok bende jacob da ben ada da be kate bile ben yani...

Adsız dedi ki...

o dakika 28.35 deki adaö horace. ve 3. sezonda da vardı.. ağaç kesioduuu.. ve gelecekten gelmiş diil. dharmadan

Adsız dedi ki...

arap saçına döndüüüm çöz benii arap saçııı
adamı manyak eder bu dizi ya muhteşem senaryo muhteşem karmaşa

Adsız dedi ki...

richard'a aşıqım ya

Unknown on 11 Mayıs 2009 18:32 dedi ki...

Tatile az kaldı snrm eski bölümleriyle idare edice artık.Çok iyi merakta bırakıyorlar yalnız brawo walla...

Adsız dedi ki...

kafam iyice karıştı yaaa. bu arada richard iyi mi kötü mü anlayamadım :((

Adsız dedi ki...

İşler tersine döndü. John lock her lafı her hareketiyle Ben ve Richard denen hayatları yalan olan bu adamları nasıl dumur ediyor ama. 3. Sezonun son bölümünde, bizimkilerin atağa geçip diğerlerinden 11 kişiyi katlettiği bölümden beri bukadar tatmin olmamıştım. Bence John, Jakop u öldürmek suretiyle, yada eyer Jakop da Ben ve Richard ın uydurmalarından biriyse bu uydurmayı açığa çıkartmak suretiyle konuyu bir adım daha ileri taşıyarak sonuca yaklaştıracak. John, dizide Desmont dan sonra en sevdiğim karakter. Bütün olayıda o çözecek büyük olasılıkla. Ama Lost bu. Hiçbirşeyden emin olamayız :)

Adsız dedi ki...

Pardon da jacob kimdir köpek kulubesinde yasayan adamin teki.. Jonh´un arkasinda hayvan gibi temple of guard var durum boyle iken "yakariz bu gezegeni ulan" dese buyuksun abi demek duser bize ^^

Adsız dedi ki...

öf 3 yıl önce 30 yıl sonra iyice karıştrdılar. ayrıca juliet ve sawyer denizaltına bindkten sonra sawyer'ın suratnda bı damla kan, yara yok! daha demn day yedydi yaaa:D ama yne de izlemdn edemıorz wla..

cef dedi ki...

senaristler de bence ellerinden kaçırmışlar uydur uydur yeni bölüm çek zaten herkesin cocukluguna bence zaman kazanmak için indiler parlak bi fikre ihtiyaçları oldugu ortada :))

Adsız dedi ki...

bazı arkadasların sorularına yanıt
1.alpert hep aynı yaşta cünkü o ölü :) bunu ben yine bu bölümde de dile getirdi zaten o sun kim diye sordugunda danışman dedi hemde cok cok uzun süredir ;)
2.cocukluga gitmelerinin sebebi zaman kazanmaktan ziyade konulara daha acıklık getirmek baglantıları saglayabilmek.çünkü olaylar cocukluklarıylada baglantılı.

Yorum Gönder

İzleyiciler

 

LOST 5.Sezon 15.Bölüm : Lost 5.Sezon 15.Bölüm Canlı Online İzle -Lost 5.Sezon - TV Online İZLE. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com