............ ..........

22 Nisan 2008 Salı

Limitli ADSL kullanicilari Lutfen Bu yaziyi Okuyun !!!!!!!!!




Limitli tarifeden adsl ye üye iseniz ADSL kota aşımı sürpriz adsl faturalarına yol açabiliyor bazen.

BU BAHSEDİLEN FATURALANDIRMALAR , BURDAKİ VİDEOLAR ÜCRETLİ ANLAMI ÇIKARILMASIN TAMAMEN İNTERNET KULLANIMINA BAĞLI ADSL TARİFENİZLE ALAKALDIR BİLGİNİZE !!!!!!

ADSL kota limitini aştığınızda fazladan yaptığınız download’un her MB (megabyte) için eksta bir ücretlendirmeye tabisiniz. Neyseki Telekom yeni uygulaması ile kotayı aştığınızda ADSL faturalarının astronomik rakamlara ulaşma riskini ortadan kaldırdı.

Türk Telekomun yeni uygulamasına göre;

“Kullanıma bağlı olarak alınacak ücret (kullanıma bağlı ücret+limit üzeri ücret) aynı hıza karşılık gelen sınırsız ADSL erişim tarifesinin aylık ücretinin % 25 fazlasını geçemez.


Yani aylık 1000 GB ın üzerine çıkmayı becerseniz bile sizin bağlı olduğunuz hıza karşılık gelen limitsiz tarifenin en fazla %25 daha üzerinde bir ADSL ücreti ödeyeceksiniz.

ADSL ücretlerine aşağıdaki Türk Telekom adresinden ulaşıp kendi hız tarifesinize göre maximum ödeyeceğiniz miktarı hesaplayabilirsiniz.

Türk Telekom ADSL fiyatları için tıklayınız.

ADSL Kota Takibi

Eğer ADSL kota aşımını anlık olarak, turktelekom sitesine girmeden, takip etmek istiyorsanız ücretli ve ücretsiz ADSL kota programları size yardımcı olabilir. Ben limitli tarifeye üyeyim ama genelde pek kotanın üzerine çıkmadığım için bu tür programları pek kullanmadım.

Google’da “adsl kota programı” yazarak bir çok kota takib programı bulabilirsiniz ama eğer kota aşımını çok stres yapmıyorsanız en kolayı aşağıdaki adresten adsl kullanımı bilgilerine arada bir bakmak.

ADSL kota bilgilerinizi görmek için tıklayınız.

ADSL Kota Aşımı Hesaplamak İçin Tıkla

0 yorum:

Yorum Gönder

İzleyiciler

 

LOST 5.Sezon 15.Bölüm : Lost 5.Sezon 15.Bölüm Canlı Online İzle -Lost 5.Sezon - TV Online İZLE. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com