............ ..........

14 Mayıs 2009 Perşembe

5.Sezon 16-17.Bölüm-Sezon Finali


1.Parça

2.Parça

@
-------------------------Divx Kalitesinde ve TR Altyazılı Olarak İzlemek İçin TIKLA ---------------------

28 yorum:

Adsız dedi ki...

nerde kaldı
onaltı :)

fatma meric yirmili on 14 Mayıs 2009 19:18 dedi ki...

hadi ya 16 yı yükleyinnnnnnnn

Adsız dedi ki...

abi kadın düştü ölmedi heee hem claire e noLLdu kaç bölümdür yok locK desen orası tam çorba zate cacık oldu dizi:D:D:D

Unknown on 15 Mayıs 2009 00:36 dedi ki...

oLan patLadı ßomßa $imdi ne oLAcak ki. Hem LoCk ölümü yaşıOmu ne biCim i$h :S

Adsız dedi ki...

oh my god!!!!!!

Adsız dedi ki...

yok böyle bisi yha herşey yine cevapsız kaldı

Unknown on 15 Mayıs 2009 02:31 dedi ki...

bu nasıl bir senaryo bu nasıl bir zeka ürünüdür anlamadım.İzlemek için bile belirli bir iq ya sahip olmak lazım.Bende kendi çapımda senaryo yazıyordum( ya da yazdığımı sanıyordum ) ta ki bu diziyi seyredene kadar.Seneryo yazmayı sahil kıyısına yerleip balıkçılık yapmayı düşünmeye başladım:)

Adsız dedi ki...

gelenlerin kim olduğunu anladık
emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler. 6. sezon da görüşürüz millet.
E.O

Adsız dedi ki...

lock ölü olduğuna göre, diğer lock aslında başta jacop la konuşan adam,çünkü jacopı öldürmek istiyordu.Diğerleride patlamayla birlikte 2009 a dönecekler.galba!?

Adsız dedi ki...

arkadaslar bnce gayet basit htrlıomusnz bilmiorum ama basda bi adam bos bulundugun zaman seni oldurucem diodu

Adsız dedi ki...

Evet mantıklı bir düşünce 2009'a döncekleri ama ben 2010'a kadar nasıl beklicem hiç bilmiyorum 1 hafta zor geçerken bide böyle bir karade bitirmeleri çok kötü oldu... Çok güzel bir site!

Adsız dedi ki...

ben gelenlerin kim olduğunu anlamadım...kimler geliyoooo
ya burdamı bitirilirrrr
bekle 2010 u

Unknown on 15 Mayıs 2009 20:47 dedi ki...

Evet LoCk öLü ve en ßa$ta Jacop la konuşan adam sahte Lock. Ve hatta ölmesini de o söylüyordu hatırlıyorsanız Lock düşen planörün yanına qeldiginde Richard'a ona ölmesini söyle diyordu böylece onun yerine gecebilecek. Ayrıca Ben'e kızı gibi görünüp Lock'un her dedigini sorusuz sualsiz yap diyen kişide sahte Lock. E o zaman siyah dumanda o adam oluyor. Ama siyah duman istedigini öldürebiliyor. ALLa aLLa ne ßiCim dizi yha son olarak jacob bence hepsini geçmişte deil gelecekte ziyaret etmiş yani adada bir şekilde onlarla tanışıp geçmişe gidip tek tek onları ziyaret etmiştir. Çünkü son olarak en yakın zamanda Hugo ile konuşuyor ve ona adaya gidip gitmemek konusunda tek kararın kendisinde oldugunu soyluyor yani dizide ki gibi "Olan olmuştur" mantıgıyla Jacop gitme desede, gidecek zaten (; çünkü hepsi ya$andı.
Birde bakarSınız 6 sezonun en son bölümünde içlerinden biri Oceanic 815 in icinde bir rüyadan uyanır ve dizi ßiter ;ddd nasıL ama

Adsız dedi ki...

resmen atlantis :)

Adsız dedi ki...

ben daha 2 sezon önce bu işin böle olcağını sölemiştim ama millet kesiyo demişti sallıyo falan demişti dediğim gibi oldu.Ana lucianın anlatıldığı bi bölümde los angles la ilgili bir ipucu var orda çözmüştüm.....

Adsız dedi ki...

Lost yine yapacagini yapti ve ust uste 2 bolum izlememize ragmen bir arpa boyu yol alamadik. 6. Sezonu beklicez anlasilan.

Adsız dedi ki...

jacop herkesin hayatına müdahale etmş kate ve sawyer a küçükken locke a apartmandan düştügnde jın le sun a dügünde hurley e takside

EmiRReiS on 16 Mayıs 2009 04:28 dedi ki...

Şerafettinin dediklerine katılıyorum. Lock un yerine geçen adam adaya insanların gelmesini istemiyor, jacop da istiyor, orada diğer kişi zaten söylüyordu gelirler diğerleri gibi, zarar verirler diyordu. Jacop insanlara hayat verirken diğeri öldürüyor. Aslında ikiside mısır tanrısı olabilirler. Birisi ölüm tanrısı biriside yaşam.
Ve bunun yanı sıra benjamin ve jacob isimleri ibranice de geçiyor, bulduklarımı sizinle paylaşayım.
Gelin birde jacob’ un ibranice karşılığına bakalım tarihte neler olmuş..

İbranicede Jacob

İbranicede Jacob harfi harfine çevrildiğinde ‘topuğu tutan’ ve kelimelerle oynandığında ise ‘dolandırıcı’ ya da ‘hilekar’ anlamına gelmektedir.Annesi Rebekah ona bu adı vermiştir çünkü ikiz kardeşi Esau ilk doğarken Jacob anne rahminde topuğu asılı kalmıştır.
___Esau babaları Isaac ‘ın favorisidir ama Jacobta annelerinin favorisidir.
___Jacob’un 12 oğlu olmuştur ve en küçüğünün adı Benjamin’dir
___Jacob 12 oğlu yoluyla bir ulusun babası haline gelmiştir.Ve onun verimliliği ile Alvar HANSO Vakfının adadaki doğurganlık üzerine yaptığı çalışmalarla bağlantı kurabiliriz.
___Jacob, Aaron via Levi,Kohath ve Armam ‘ın büyük büyük büyük babalarıdır.
___Laban’ın kızı Rachel ‘a aşık olmuştur.
___Rachel görünürde kısırdır.Yıllarca hamile kalamamasına rağmen şaşılacak bir durum oldu ve Joseph ve Benjamin ‘i dünyaya getirdi.Benjamin’in doğumu sırasında öldü.
___Benjamin ‘in 11 erkek kardeşi olmasına rağmen sadece bir tanesi(Joseph)babasının favorisiydi.
___Musevi tarihine göre ;Benjamin’in boyundaki tüm kadınlar ve çocuklar öldürülmüştür.Ve arda kalanlar uzun süre üreyememişlerdir.Tarihsel çözüm onların başka bir kabilenin içine ulaşıp erkekleri öldürüp kadınları ve çocukları almaları şeklinde olmuştur.
Kadınlar doğum zamanını adada taşıyamayacak durumdadırlar ve Diğerleri de Flight 815’ten olan kadın ve çocukları kaçırırlar…

Adsız dedi ki...

kim gelio ya ben anlamadım anlayan arkadas lütfen paylaşsın

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar bunu farkeden var mı acaba? Eski birşey de olabilir ama ben biraz bakınırken yeni gördüm ve farkettim..
Hanso Vakfının http://www.thehansofoundation.org/ adresli sitesinde alvar hansonun yazısı var ya üçüncü paragrafın sonunda --our humanity yazısına tıklayınca bir ses kaydı açılıyor, tedirgin olmayın sakın bi an insanı zıplatabiliyor açılırken, boş bulunmayın yani ama ses kaydı enteresan.

Adsız dedi ki...

Dizinin yapımcıları yahudi olduğu için kesinlikle diziyi kendi tarihlerine bağlayacaklar.

Adsız dedi ki...

ewt aynen oLe adamlara baq bize peygamberler tarihi ögretceqler...ULeN her yoldan emperyalizme magruz kalmak zorundamıyız bea :D

TaHa

Adsız dedi ki...

kim yahudi j.j.abrams mı?

Adsız dedi ki...

eheeeeeeeeeeeeeeee cok kötü bittiii
yazık lan sawyerla juliete canlrm benm lock I hate you

CeF.S dedi ki...

NE DİYE SENARYOYU ÇÖZMEYE ÇALIŞYORSUNUZ ANLAMDIM GİTTİ.EVET APAÇIK YAHUDİ TARİHİNDEN ALINTILAR YAPMIŞLAR VE MISIRIN GİZEMLİ DÜNYASINDAN FAYDALANMIŞLAR SONUÇ OLARAK GÜZEL BİR DİZİ CIKMIŞ ORTAYA.AMA TEK ELEŞTİRİM SENARYOYU ELLERİNDEN BİRAZ KAÇIRMIŞLAR.YANİ KONTROLDEN ÇIKMIŞ GİBİ:) FİLM GERİLİM TÜRÜ BASLADI AKSİYONA DÖNDÜ ŞİMDİDE BİLİM KURGU :)) HUGO YA BİRAZ AGIRLIK VERSELER MÜTHİŞ Bİ KOMEDİYE DE DÖNÜŞEBİLİR :)) E TABİ SAWYER'SİZ OLMAZ :)

Adsız dedi ki...

jacob'ın geliyolar dediği bombayı patlatan grup bence. juliet bombayı patlatınca bi parlama oluyo tekrar zamanda değişim olacak sanıyorum. bunlarda jacob'ın öldüğü zamana gelir ve olaylar gelişir :)

Adsız dedi ki...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

İBRAHİM RUNA on 10 Ocak 2010 01:18 dedi ki...

O GELEN GEMİ BLACK ROCK HATIRLARSANIZ DİNAMİT YÜKLÜ Bİ GEMİ VARDI YA İŞTE O

Yorum Gönder

İzleyiciler

 

LOST 5.Sezon 15.Bölüm : Lost 5.Sezon 15.Bölüm Canlı Online İzle -Lost 5.Sezon - TV Online İZLE. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com