............ ..........

31 Mart 2009 Salı

Yeni Dizi Sitemiz : Fringe


"Şimdiden söyleyelim, olasılık hesabına hiç gerek yok! Hem heyecanlanıp hem ürkeceğiniz,Bilimkurguyla gerçeklik arasındaki çizginin bulanıklaştığı bu diziyi izlemek için çok nedeniniz var."
"Fringe" sitemize ziyaret için TIKLA

J. J. Abrams, TV dünyasının altın çocuğu ilan edileli neredeyse beş yıl oluyor. Ve artık Abrams denince “Lost”, “Lost” denince de Abrams akla geliyor. Tabi dünyayı çalkalayan bir TV fenomenine imza atınca, yaptığınız her işin olay olması da kaçınılmaz. DiziMax’in yeni bilimkurgusu Fringe de, böyle şaşaalı bir havada, dizi dünyasının eline doğan iddialı yapımlardan.
Sadece Abrams değil, ünlü yapımcının “Star Trek”, “Mission: Impossible III” ve “Alias”ta birlikte çalıştığı Roberto Orci ve Alex Kurtzman da “Fringe”in yaratıcı, yapımcı ve yazarlarından.


Bilimkurgu, drama ve gerilimin iç içe geçtiği yapımda bir özel ajan, bir bilim adamı ve oğlundan oluşan üçlümüz, bir dizi inanılmaz olayla bağlantılı ölümcül bir gizemi çözmeye çalışıyorlar.
Tüm yolcuların ve mürettebatının ölmüş olduğu, içinde hiçbir hayat belirtisi bulunmayan bir uçak Boston Logan Havalimanı’na iniş yapar. Bu gizemli olayı araştırmak üzere, FBI Özel Ajanı Olivia Dunham (Torv) görevlendirilir. Ancak araştırma esnasında ortağı Özel Ajan John Scott (Valley), ölümün kıyısına gelir.
Çılgına dönen Dunham, umutsuzca ona yardım edecek birilerini aramaya başlar. Bu durum, özel ajanımızı günümüzün Einstein’ı Walter Bishop’a (Noble) götürür. Ancak Bishop, 17 yıldan fazla zamandır akıl hastanesindedir ve ona ulaşabilmenin tek yolu da asi oğlu Peter’ı (Jackson) yardım etmeye ikna etmekten geçer.
Özel Ajan Philip Broyles’ın (Reddick) emrindeki üçlümüz, zamanla o ölümcül uçakta yaşananların, çok daha büyük ve şok edici bir gerçeğin sadece ufak bir parçası olduğunu keşfedeceklerdir.
lost izle , lost indir , lost 5.sezon izle , lost 5.sezon indir , lost 5.sezon 8.bölüm , lost 5.sezon 7.bölüm , lost 5.sezon 6.bölüm , lost 5.sezon 5.bölüm , lost 5.sezon 4.bölüm, lost izle , lost 5.sezon izle , lost indir , lost 5.sezon indir , lost 5.sezon 1.bölüm , lost 5.sezon 6.bölüm , lost 5.sezon 9.bölüm , lost 5.sezon 3.bölüm , lost online , lost dizi , lost altyazı ,

0 yorum:

Yorum Gönder

İzleyiciler

 

LOST 5.Sezon 15.Bölüm : Lost 5.Sezon 15.Bölüm Canlı Online İzle -Lost 5.Sezon - TV Online İZLE. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com