............ ..........

28 Nisan 2007 Cumartesi

(JACK SHEPHARD)-MATTHEW FOX



MATTHEW FOX (JACK SHEPHARD)

Lost`un baş karakteri olan Jack, belkemiği ameliyatlarında uzmanlaşmış bir doktor. Jack`i canlandıran 41 yaşındaki oyuncu Matthew Fox ise Columbia Üniversitesi mezunu, 25 yaşından bu yana oyunculuk yapıyor. Kendisi yengeç burcu.

ROL ALDIĞI FİLMLER

Wings isimli sit-com dizisinden sonra ilk film deneyimini My Boyfriend`s Back`le yaşadı. Altı sezon devam eden Party of Five dizisinde Neve Campbell ve Jeniffer Love Hewitt`le birlikte oynadı. Lost`ta ise Matthew Fox, Sawyer rolünü oynayacaktı; ancak dizinin yapımcıları Jack rolüne Fox`un daha iyi gideceğine karar verdi. Bu yıl gösterime giren Bakış Açısı`nda da (Vantage Point) Fox başroldeydi.

REKLAM FİLMLERİ

Matthew Fox, L`Oreal firmasının reklamlarında rol aldı.

KIYAFETLERİ

Fox`un cerrah Jack karakterini, kirli ve kan lekeli bir tişörtle ortalıkta koştururken görmeye alıştık. Sawyer kadar çok soyunmuyor, sürekli çalıştığı için plajda keyif yapmaya da pek zamanı olmuyor.

EVLİLİK DURUMLARI

Dizide bir kadın karakterden diğerine gidip gelen Jack`in aksine, Matthew Fox, yerleşik bir hayat yaşıyor. 1991 yılında Margherita Ronchi`yle evlenen Fox`un bu evlilikten Kyle ve Baron isimli iki çocuğu var.

YETENEKLERİ

Fox`un canlandırdığı Jack karakteri, yaralanma, kırık, çıkık, zehirlenme ve her tür sağlık sorununda insanların yardımına koşar. Ayrıca kazazedelerin fikir anlaşmazlığından ikiye bölündüğü durumlarda, Jack genellikle Locke`la zıt kutuplarda yer alır ve grubuna liderlik yapar. Sinsi olmasa da iyi plan yapan, uzun vadeli düşünebilen, güvenilir karakteriyle tanınır.

TİPİK HAREKETİ

Kazazedelerin yanına gidip "Bir sorunun mu var?" diye sormasıyla tanınır, bir doktor olarak insanların sağlık sorunlarını uzaktan hemen anlayabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

İzleyiciler

 

LOST 5.Sezon 15.Bölüm : Lost 5.Sezon 15.Bölüm Canlı Online İzle -Lost 5.Sezon - TV Online İZLE. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com